Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Ibland gör livet ont, kommentar

Ibland behövs det bara en påminnelse för att livet ska röra sig i rätt riktning igen:)

Kärlek
Gunnar & Christina

”Hej kära ni, tack för påminnelsen! 
Som vanligt kommer saker när man behöver det…..när jag sitter på balkongen och själ och hjärta värker efter dagens morgongräl om lite och ingenting…så piper det till i telefonen och ett mail från er har kommit.

Texten talar direkt till det kloka i mig. Det tar några minuter innan egot fattar vad som står. Speciellt första meningen är svår av någon anledning. Det tar ytterligare några minuter innan hela jag inser att det är dags att gå ner och göra om och göra rätt. Ett nytt beslut helt enkelt. Det första beslutet var något helt annat – bland annat att låta ”krutröken” vara kvar både hos mig och min partner hela dagen. Vi löste saken omgående… och jag fick gråta en skvätt på kuppen när vi försonats :)”Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |