Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Sång och Qigong

Annika Schüllerqvist tog en privatsession med oss, både för att komma djupare in i sin sång och för att ”form toppa” inför att hon skulle sjunga på ett bröllop. Hennes berörande mail kanske kan ge dig också inspiration till att använda din Qigong för att skapa mer av det liv som du verkligen längtar efter:)

Kärlek och Qi
Gunnar & Christina

Annikas mail:

Hej kära ni,

Tusen tack för en magisk session. Det var som att stiga in i en skål av värme och kärlek. Det som skulle kunnat kännas otroligt utmanande, var spännande, härligt och kul! Att få med sig verktyget att kunna flytta medvetande punkten i rösten är så häftigt och gör att jag lättare kan leka med att skapa stämning och kraft med rösten. Coolt!

Betydelsefullt att känna hur tajt jag är runt axlar och skuldeblad och veta hur jag nu kan skapa bredd och space. En stor nyckel är upplevelsen jag fick av grundningen genom den fantastiska kängurusvansen som helt plötsligt växte ut. WOW!

Efter sessionen har jag haft upplevelsen av att vara ett kärl där energin kan och får flöda fritt och när spänningar kommit har jag på ett lättare sätt än tidigare kunnat få fart på flödet igen. ( och med hjälp av kära qigong vänner..) Så skönt.

I lördags sjöng jag på ett bröllop för 100 personer. Innan vigseln skickade jag ut fråga om supporthjälp till qigong familjen ; )
Kan inte nog uttrycka hur ljuvligt och fantastiskt det är att vi har varandra – och skillnaden jag fick i grundning och stabilitet när sms med support fyllde min telefon. Åh!

Det blev en brak succée. Inte ett öga torrt och brudparet tagna och hänförda av stämningen, känslan och kraften som fyllde kyrkan av min röst. Tårarna rullade. Så fantastiskt att kunna vara i den kraften och vara så berörd, men att kunna stå kvar, njuta och ha kul!

Tusen tusen tack för allt arbete vi ihop har gjort och gör, är så innerligt tacksam och glad över att kunna leka med livet på det sätt jag gör nu, både med utmaningar och njutning.

All min kärlek till er
puss o kram

Annika

 

Qigong Akademien

Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.comEtt svar till “Sång och Qigong”

  1. Renée Miretoft skriver:

    Underbart att läsa om din djupa och starka upplevelse av ökad rymd, kraft, energi, lust och kärlek! Tack för att du delar med dig; inspirerande och du påminner också om all de kraft qigongen har, när vi verkligen använder den.
    Puss på dig, och alla som möts på Luntmakargatan! 😉

    Renée

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |