Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Vad en grundutbildning kan ge

Vi fick ett underbart inspirations mail ifrån en av våra kursdeltagare. Ann-Margret var med på en grundutbildning till Qigonglärare som vände hennes liv till det bättre:

Hej Gunnar och Christina.

Vill tacka er för de underbara dagarna jag fick uppleva tillsammans med er och de övriga kursdeltagarna i augusti.
De märkte stor skillnad på mig när jag kom hem, efter att ha mått väldigt dåligt i ett antal år så fick det hem en ny Ann-Margret. Jag känner mig som en ny människa,

jag har en underfunktion på sköldkörteln och det har gjort att jag inte mått så bra. Sovit dåligt på nätterna, ont i lederna, svårt att koncentrera mig, jag har inte velat gå till platser där det är mycket människor som jag måste hälsa på och prata med.

Men allt detta är borta!!! Jag sover, jag kan koncentera mig bättre och nu tycker jag om att prata och hälsa på alla andra. Det är en stor skillnad.

Jag har även startat upp Qigong i Sveg. Jag valde att lägga den på 5 veckor med 2 timmar varje kurstillfälle och gissa om jag fick in anmälningar.

Jag startade en grupp den 29/9 med 15 personer och har en till kurs fullbokad. Vilken respons jag får. Jag har kursdeltagare som nästan inte tror att det är sant att de mår så mycket bättre. Det efter endast 2 kurstillfällen.
De vill bara ha mer och mer. Igår var det en av deltagarna som sa att jag känner ett sånt lugn när jag kommer hit så jag skulle vilja stanna här för alltid.

Jag blir sååå lycklig när jag hör det. Tänk att jag som själv har mått så dåligt kan hjälpa andra att må så mycket bättre. Allt detta kan jag tacka er och Qigongen för. Ni är helt otroliga!

Med vänlig hälsning Ann-Margret Kristoffersson

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.comFölj oss: E-mail |