Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

God Jul och Glad Påsk!

God Jul kära Du!

För att Påsken ska bli riktigt glad, så har vi nu bokat in 14 dagar på Kap Verde och…  du är förstås mer än välkommen att vara med oss:)

 

”Sol, vind och vatten är
Det bästa som jag vet”

 

Starten på Ted Gärdestads gamla hit, beskriver väldigt bra varför det är väl värt att åka hit. Lägg till en oändligt lång sandstrand som fötterna älskar att få gå barfota i, behaglig temperatur i både luften och vattnet + skön Qigongträning = Väldigt bra helt enkelt:)

Varför vi själva har bokat in en ny resa tillbaka till Kap Verde redan till Påsken:

 

Vill du få en rejäl dos med Qigong och Sommarsol i Påsk?
11 – 21 april är vi på stranden och undersöker livet, kroppen och själen med hjälp av Qigongens olika rörelser och principer.
Skriv gärna och berätta att du kommer:)

God Jul och Gott Nytt
Gunnar & Christina
P.S. Det är väldigt skönt att hänga här. Temperaturen hålls behaglig med hjälp av lite vinddrag. Man kan ta en strandpromenad mitt på dagen utan att dö av värmeslag. Kvällarna är lite svala, men inget som inte en skjorta kan hantera.

Nätet är lite tålamodsprövande ibland men fungerar för det mesta väldigt bra. Livsmedelsbutiker är långt ifrån så välsorterade som hemma men basvarorna finns.

Frukten och grönsakerna är goda och kaffet riktigt lysande. Är man blandkostare och tycker om fisk så har man antagligen kommit till paradiset.

För oss är det speciellt att få sitta och dricka sin kopp te eller kaffe med utsikt över ett oändlig blåskimrande hav…

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
www.qigongakademien.comKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |