Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Har du inte tänkt dig att undervisa qigong?

Var med på Grundutbildningen till Qigonglärare den 13 – 16 juni

Anmälan: https://dinkurs.se/appliance/?event_id=91810

Vill du veta mer? Maila gärna eller ring:
gunnar.norberg@gmail.com

Ring 0708570886

Varma hälsningar
Christina & Gunnar 💕

Det finns flera skäl till varför någon skulle vilja gå en qigonglärarutbildning även om de inte har för avsikt att undervisa:

  1. Fördjupad kunskap och förståelse: Att delta i en lärarutbildning innebär ofta en djupare förståelse av qigongens teori och praktik. Denna djupare kunskap kan förbättra ens egen utövning och välbefinnande.
  2. Personlig utveckling: Qigonglärarutbildningar innehåller ofta element av personlig utveckling, inklusive meditation, mindfulness och inre reflektion, vilket kan vara värdefullt för ens egen personliga resa.
  3. Hälsa och välbefinnande: Genom att lära sig mer om qigong kan man förbättra sin egen hälsa. Qigong är känt för att främja fysisk och mental hälsa, reducera stress och öka energi.
  4. Gemenskap och nätverkande: Lärarutbildningar ger möjlighet att möta likasinnade människor och bygga en gemenskap med andra som är intresserade av qigong. Detta kan vara en källa till stöd och inspiration.
  5. Egen undervisning i framtiden: Även om man inte har planer på att undervisa just nu, kan det vara bra att ha möjligheten i framtiden. Livet förändras, och man kanske senare känner att man vill dela sin kunskap med andra.
  6. Förbättrad praktik: En lärarutbildning kan ge djupare insikter i tekniker och korrigering av eventuella fel i den egna praktiken, vilket leder till bättre resultat och effektivare övningar.
  7. Andlig utveckling: Qigong har en andlig komponent som kan vara viktig för vissa utövare. Lärarutbildningar kan ge verktyg och kunskaper för att utforska dessa aspekter djupare.

Genom att gå en qigonglärarutbildning kan du alltså berika ditt liv på flera nivåer, även utan att ha intentionen att undervisa andra.

 

 

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
www.qigongakademien.com

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |