Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

”Min kroniska värk har försvunnit”

Marias underbara mail visar på vilka magiska möjligheter som finns med Qigong.
”Som jag sagt flera gånger innan men säger det igen. Tack att du och Qigongen kom in i mitt liv Christina ❤.

 

Det har förändrats till att bli så mycket bättre. Tänkte tillbaka när vi hade vår förra träff att när jag gick Grundutbildningen kunde jag knappt böja mig ner och knyta mina skor, än mindre hoppa på stenar det gick inte alls. Kroppen hade värkt i över 40 år pga av låsningar som blivit från skoliosen. Jag orkade inte genomföra hela Lyft upp Qi, kroppen skrek nej samtidigt som den ropade JA fortsätt det här är bra för dig!!!

 

Idag är det helt annorlunda, min balans är på topp, min kroniska värk har försvunnit, jag kan utan bekymmer balansera på ett ben och jag mår så gott både i kropp och själ.

 

Och Lyft up Qi är lätt som en plätt 😉 Fyller snart 63 år och tycker att det är ett underverk som skett i en faktiskt ganska hög ålder. Förhoppningsvis har jag hyfsat många år kvar och att då få leva i en kropp som mår BRA, det är helt fantastiskt” 
Maria

 

Varma hälsningar
Gunnar & Christina
P.S. Vill du själv komma vidare i ditt liv? Har du någon som du skulle vilja hjälpa?
Anmäl dig själv eller någon du tycker om till grundutbildningen den 9 – 12 mars!

 

 

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
0708 570886
www.qigongakademien.comKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |