Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Musik – en väg in i mysteriet

En av de mest positiva effekterna av Qigongen är upptäckten av musik som en väg in till det djupa hjärtat, emotionell läkning och spirituell öppning.

Tre idéer som kanske kan göra musik ännu mer njutbart för dig:

  1. Lyssna bakåt.
  2. Lägg uppmärksamheten 30 – 40 cm ovanför huvudet när du lyssnar.
  3. Slappna av i tårna.

1) När du lyssnar bakåt så öppnar du för en helt annan upplevelse av dimensionen i musiken än om du bara riktar in ditt medvetande mot ljudkällan.

2) När du lyssnar ovanför huvudet är det lättare att uppleva ”överblick” av musiken och du kan lättare lyftas till en spirituell upplevelse som öppnar ditt hjärta riktigt djupt.

3) När du slappnar av i tårna så kan det vara perfekt att ta en tå i taget. Du håller normalt förvånansvärt mycket spänning i tårna och när du slappnar av i dem så får du en djupare avspänning i hela kroppen på köpet. När du slappnar av i tårna så öppnar du dig för att kunna bli djupare berörd av musiken. Ett Qigong pass innan en konsert är natuligtvis helt rätt 🙂

Berätta gärna vad du upplever när du provar idéerna!

 

Kärlek
Gunnar & Christina
P.S. Har du möjlighet att vara med oss nu på söndag den 5 mars på MKM så får du en dag som din ryggrad kommer att älska. Din kursavgift för söndagen är bara 995 kr. Skicka ett mail och berätta om du vill vara med!

 

 

 
Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.com

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |