Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Rädslans reflexer snabbar upp din utveckling

I bland känns det kanske som att du inte kommer vidare i din utveckling, oavsett hur mycket tid och energi som du lägger in i din Qigongträning.

Förstå rädslans reflexer, så får du tillgång till en fantastisk huvudnyckel. Med den nyckeln öppnar du en väg som gör att du kan njuta av en förvånansvärd snabb fortsatt utveckling.

Det finns ett antal av rädslans reflexer i kroppen. En av de enklaste att ta kommando över är:

Axlarna lyfts uppåt
Når din kropp är lugn så vilar axlarna ned på din bröstkorg. När rädsla (stress) kommer in i kroppen vill gärna axlarna lyftas uppåt. Kroppen gör så för att skydda halsen mot bett och annat våld. Rovdjur och vampyrer älskar ju som bekant att sätta huggtänderna i bytesdjurets hals.

Det kan vara känslomässigt utmanande att börja ”omprogrammera” sin kropp till att skifta från skyddsläge till ett tryggläge, dvs att sänka axlarna och låta dem vila på bröstkorgen. Men… vill du komma vidare i din utveckling så behöver du byta ut kroppens rädslereflex  till en tryggrespons.

Att om och om igen lägga ned axlarna på bröstkorgen tills kroppen förstår att den inte kommer att dö bara för att den sänker axlarna är nyckeln till framgång.

När väl kroppen förstår att den inte behöver lyfta axlarna för att överleva kommer den vara väldigt nöjd med att slippa. Vinsten för dig är bl.a kraftigt förbättrad cirkulation i nacke och axlar. Du får mer energi och mindre smärta och hela kroppen kommer att må så mycket bättre. Dessutom får du ett rejält förbättrat rörelseomfång i nacke, axlar, hals och bröstrygg.

 

Mycket kärlek och frihet
Gunnar & Christina
P.S. Lördag och söndag den 26 – 27 augusti får du mycket hjälp att upptäcka och ta kommandot över flera av rädslans reflexer.

Passa på att få en härlig helg med Lyft Upp Qi, vårt grundläggande Qigongprogram.

Det praktiska inför Lyft Upp Qi den 26 – 27 augusti
Du kommer garanterat att få uppleva mycket ljus, kärlek och en riktigt härlig energipåfyllning!

Anmälan
Du anmäler dig och dina vänner genom att använda dig av länken: https://dinkurs.se/LUQaug

(Du får din bekräftelse och kvitto på din online betalning direkt när du anmäler dig).

Du är mycket välkommen att tipsa människorna i dina nätverk om möjligheten till skönare leder och massor med kärlek i helgen!

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.com

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |