Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Släpp njurarnas rädsla och hitta trygghet med det som är.

Vill du befria dig ifrån rädsla?

De fem inre organens balansering frigör dina njurar ifrån obearbetad rädsla och ökar din vitalitet.
Träningen är idag, söndag 2 juli kl. 14 – 17.

Anmälan: https://dinkurs.se/wyz230702

 

 

Kan du inte vara med ”live”? Inga problem. Du får behålla filmen efter varje träning.

 

Vi önskar dig en underbar sommar
Gunnar & Christina 💕
P.S. Emelies berörande rader ifrån förra veckans söndagsträning:

Tack för idag. Jag har landat lite och vill dela min upplevelse. 🌱

Jösses. Fokus på hjärtat. Och det var mäktigt. Såå mäktigt och precis det jag längtar efter utan att ens veta om det. Emotionell klarhet. Det var precis det jag upplevde. Jag har nog aldrig känt mig så ”bortkopplad” från mitt logiska tänkande och mitt huvud. Jag landade så starkt i mitt hjärtat.

När jag kände den kontakten, kände jag mig glad, lätt, och en djup innerlighet och kärlek till mig. Det rann tårar samtidigt som jag log. Jag upplevde lycka.

Idag fick jag verktyg för att hitta in i hjärtat och komma till känslomässig klarhet. Det här är revolutionerande för mig.

Livet har alltid kännts som en emotionell berg-och-dalbana, där det är svårt för andra att hänga med, jag behöver alltid ge en förklaring på varför jag pendlar i mitt humör och jag har nästan aldrig känt support eller att nån har kunnat visa vägen för mig. Tills nu. Detta. Jag fattar vad det innebär att komma ner i kroppen på riktigt. Nu vet jag hur emotionell klarhet känns och jag vet att jag kan hitta dit igen. För mig är detta magi och nått som verkligen kommer hjälpa mig. 🎶Xing🎶

Jag är väldigt tagen av den här upplevelsen. På ett positivt sätt. 🥰✨

Tack för att ni har fortsatt bjuda in mig att vara med och leka. Ser fram emot kommande pass.

✨❤️✨

Emelie

 

Det praktiska:

 

 

 

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
www.qigongakademien.comKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |