Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Höstdagjämningen – en bra tid att så frön för det nya året

I naturen så släpper träden sina löv och Qi börjar naturligt att sjunka nedåt, djupt in i jorden. Det är en bra tid att släppa taget om det som du inte längre behöver. Nu är det en mycket bra tid för att så frön, som får ligga djupt i jorden i förberedelse för det nya i ditt liv. Det nya som du vill se blomstra under nästa år.

_1020624
Kanske kan det vara skönt att ägna lite tid nu åt att göra de avslut som du vet att du vill göra. Släppa sådant i och runt dig som du burit på för länge. Kanske fundera på vad det är för frön som du vill plantera nu, frön som du vill se blomstra i ditt liv under nästa år.

När du gör det så får du hjälp, både av naturens magi och det starka Qi-fält för utveckling som vi håller i Qigong Akademien.

Kärlek
Gunnar & Christina
P.S. Ny helgkurs med Lyft Upp Qi den 8 – 9 oktober och ny helgkurs med Metoden för Kropp och Medvetande den 15 – 16 oktober.
Vi lägger in två nya helgkurser i oktober. Du får två helger med fokus på träning i ett starkt Qi-fält och genomgång av nya detaljer.

Informationen som du får gör att din egen Qigongträning kommer att ge dig mycket mer. Helgerna är perfekta som inspiration, fortbildning och även som introduktion till Qigong för de som aldrig har tränat Qigong tidigare.

Det praktiska

Anmälan
Du anmäler dig och dina vänner genom att använda dig av länkarna nedan:
(Du får din bekräftelse och ditt kvitto på inbetalningen direkt när du anmäler dig).

 

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.com

 

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |