Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Qigong – mycket mer än stresshantering

Qigong är så väldigt bra för att själv kunna hantera stress, läka olika sjukdomar och obalanser i kroppen och själen. Det är lätt att missa att Qigong även kan göra livet bättre och ge dig fina resultat på många andra områden, som tex i idrott, musik, studier och kreativitet.

Carolas inspirerande mail lyfter fram hur Qigongen kan göra både arbetslivet och fritiden mer flödande och rikt.

Kärlek och Qi
Gunnar & Christina
P.S. Vi har en hel del inspirationskurser på vår hemsida. Boka gärna in dig på ett lyft så här till hösten:)

 

Carola Lassen om livet efter grundutbildningen till Qigonglärare den 6 – 10 maj 2015

Hej reseledare! 🙂

Tack för en fantastisk resa och jag undrar om livet någonsin kommer bli detsamma igen och då menar jag i positiv riktning. Det är lätt att bli berusad och frälst och så vill man ha mer, precis så är det. Det är klart att jag ska vara med på årsprogrammet.

Har flera olika positiva upplevelser. Dels upplever jag en stark närvaro i allt jag gör. Är mycket ute och pratar på företag och känner hur jag kan fånga hela rummet på ett annat sätt. Jag har deras uppmärksamhet i min hand.

Ni kanske kommer ihåg att jag sa att jag inte längre kan springa pga av löparknä? Kan jag visst! Testade att springa i point och gjorde Hao La om en löptur utan värk i knät och voila jag sprang fort (kändes så, hade ingen klocka med) med mindre ansträngning och utan värk. Även dagen efter var jag smärtfri bara lätt stelhet i hamstring inget i knät. Magi! 

Allt det bästa till er! / Kramar från Carola

Vill du kontakta Carola eller läsa mer om hennes funderingar om livet så kan du hitta henne på hennes blogg:  http://carola.tarotguiderna.se/

 

Qigong Akademien

Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.comKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |