Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Tycker du om att resa?

Vill du uppleva resor som går utanpå det mesta du varit med om?

Energin på årets pilgrimsresor till Spanien har varit makalöst kraftfull! Kombinationen av Qigong och den magiska energin på de kraftplatser som vi varit på är enastående.

Resorna har gett nya insikter och personlig utveckling för deltagarna som vi (och de) inte kunnat föreställa oss. Galinas mail från vår senaste Pilgrimsresa kan kanske ge dig en förställning om vad som är möjligt:)

Kärlek och Qi
Gunnar & Christina
P.S. Vi har inte klart än när vi gör nästa Pilgrimsresa, men allt talar för att det blir i september.

Galinas mail:

”Hej kära Gunnar och Christina!

Nu har jag landat… hemma, regn och solsken, mer regn och kraftig vind. Luften är så mättad med syrendoften att jag kan försiktigt smaka på den, den smakar sommar och minnen… Hemma?… Känslan av att befinna sig i ett gränsland, verkligt och overkligt på samma gång.

Den här resan blev en av de starkaste upplevelserna i mitt liv, en magisk upplevelse … på riktigt!
Jag åker buss på väg till Lluc och hela min kropp och mitt hjärta öppnar sig för landet och landet öppnar sig för mig och omsluter mig. Vi rockar ihop!!!

Stark dragkraft ner in i öns mage … urkraft, bilder, ljuden, minnen tillbaka i tiden, mäktigt, förtrollande. Kyrkan och kloster i Randa…

Den mest osannolika madonnan med landets hela urkraft i sin kropp och löst knutna händer. En hednisk skapelsegudinna som håller ön i sitt sköte. Undangömd i ett mörkt rum, helt surrealistiskt! De knutna händerna med tummen vilande överst har blivit min “nyckel” till “jorda, rota i jorden”. Fungerar klockrent varje gång! Gesten som är en stark koppling till gudar i gamla Egypten och särskilt en som jag har en stark relation till: Tahuti, Thot, den Ibishövdade, budbärar,e han som vandrar mellan världarna.

Där i kyrkan kunde jag för första gången i mitt liv komma igenom berusningen av en stark spirituell uppkoppling till “öppen OCH alert, öppen OCH i makt att handla”!!! Det är helt svindlande!!! Att kunna hålla och omsluta kyrkan och hela landskapet och agera!

Att fatta att luften kan hålla mig lika pålitligt som jorden eller att jorden kan vara lika luftig som själva luften det är oförglömligt. Tack illa de Formentor och tack Nagualen!

Resan har blivit en milstolpe i mitt liv och det har ändå hänt en del i mitt liv… Så ytterst tacksam… i tystnaden i mitt hjärta
Love/Galina”

 

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |