Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Varför behöver du mer viljestyrka?

Har du under den senaste veckan:

Vill du ha ännu bättre hälsa, ökad finansiell trygghet och en känsla av personlig framgång? Då är en solid viljestyrka precis vad du behöver!

Ny vetenskaplig forskning pekar på sex nyckelområden där en liten förändring av din livstil snabbt ger dig massiva livsförbättrande resultat och ökad viljestyrka:

  1. Sömn
  2. Mat
  3. Rörelse
  4. Meditation
  5. Andning
  6. Intimitet / kärlek

Varje liten positiv livsstils förändring som du gör i de sex nyckelområdena ökar din viljestyrka och ger dig omedelbart en större förmåga till att göra det som du verkligen vill med ditt liv:

Du behöver inte göra allt på en gång. Varje positiv förändring ger dig direkta positiva resultat som leder till ett friskare, längre och lyckligare liv:)

 

Kärlek / Gunnar & Christina

P.S. Kommentera gärna! Vi vill gärna ta del av dina funderingar kring vilja och dina egna vilje utmaningar.

 Ett svar till “Varför behöver du mer viljestyrka?”

  1. Outi skriver:

    Huvudet på spiken! Det råder allmän och utbredd viljebrist! Jag märker det tydligt i mitt arbete, få barn får utmaningar som bygger en handlingskraftig vilja. Det hänger hand i hand med bristen på tålamod. Allt ska ske nu och utan någon som helst arbetsinsats…Så det är fint att ni betonar de små stegen! Det jag finner utmanande när det gäller viljan, är att även om jag tänker små steg, så är många av de förändringar jag vill göra, förknippade med kraftiga samskaror, som drar igång. Då får jag svårt att reda i det hela och kan inte alltid avgöra om jag ska agera eller om det faktiskt är läge med någon annan förändring. Det blir moment 22, när en stor pusselbit är att jag tidigare bara gått på vilja, utan känsla och när jag ska jobba med viljan med känsla, så förblindas jag av känslorna från samskaran…Men visst, andas…en sak i taget…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |