Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Efter hysterektomioperation kan Qigong göra livet lättare!

Lena Borgström skickade oss ett härligt inspirationsmail om vad lite Qigong kan göra för att bli av med irriterande besvär efter en hysterektomioperation. Hennes erfarenheter delas av många andra som har haft problem efter operativa ingrepp.

Lenas mail
Qi gong ÄR fantastiskt, hör här:
Efter en hysterektomioperation för snart två år sedan så har jag ända sedan dess haft en irriterande stramhet i buken en bit ovanför ärret. Har tagit emot när jag sträcker mig uppåt och när jag sträcker ut mig liggande. Ända sedan ’Metoden kursen’ i juli så har jag virvlat höfterna varje dag och i går slog det mig att stramheten i buken är puts väck! av att ’bara’ virvla höfterna lite skönt! 🙂

Kraaaam till er/Lena

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
08-650 07 45
www.qigongakademien.comEtt svar till “Efter hysterektomioperation kan Qigong göra livet lättare!”

  1. Karin Stenberg skriver:

    Hej och tack för fyra fantastiskt inspirerande dagar! Jag kan inte låta bli att kommentera på denna post. Jag gjorde hysterektomi för 4-5 år sedan. Efter det tappade jag signalerna för när jag behövde kissa. Jag fick försöka hålla koll via klockan och missade jag det så fick jag ont i magen. Jag tappade också 80% av intensiteten i mina orgasmer. När jag sedan kom till Kina och lärde mig en qigongrörelse som gick ut på att virvla höfterna i alla riktningar och tränade detta intensivt under någon månad så fick jag mina känslor tillbaka både vad gäller kissnödigheten och orgasmerna. Qi gong är fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |