Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Jag har upplevt en dag helt fri från värk i rygg och höft!

Sabina var plågad över att hennes höftled och ländrygg gjorde så ont och att det varit så över en lång tid. Efter fyra dagars grundutbildning till Qigonglärare har hon fått uppleva smärtfrihet och att rörligheten har kommit tillbaka!

 

Sabinas mail:

”Ett stort och varmt TACK till er båda för en mycket lärorik och inspirerande Qigong lärarhelg.
Det är ju helt fascinerande vilket djup det finns i de till synes relativt enkla rörelserna i Lyft upp Qi serien. Hur det till synes lugna är så kraftfullt i sin effekt.

 

Jag tyckte väldigt mycket om er djupa kunskap om anatomin och hur ni demonstrerar den när ni förklarar rörelserna. Hur gravitationen kan användas som hävstång. Och jag är helt förälskad i hur ni visar på existensen av energikroppen. Hur man aktivt kan jobba med den. Hur energin och de mentala aspekterna är påverkbara och hur de påverkar den fysiska kroppen. Det är som att vara tillbaka på kraftkällan, som verkligen gav mig den kraft jag behövde för att klara svåra situationer för så många år sedan. Nu med en högre växel. Som jag kommer att ha stor nytta av för att klara av dagens utmaningar.

 

I natt kunde jag inte sova. Inte så trevligt i sig, men det som var trevligt är att jag kände energin jobba i området för min trasiga höft och ländrygg. Idag har jag dansat fram på coremusklerna med stortåtrampdynorna i backen och med svängande höfter promenerandes på en linje. Jag har upplevt en dag helt fri från värk i rygg och höft. Stor skillnad från tidigare. Jag är tacksam för all qigong, för healingen jag fick och för de mentala bilderna som jag fick tips på för att dra energi till de blockerade områdena i min kropp. Bra verktyg för framtiden.

 

Jag ser fram emot min fortsatta qigongträning med en än större lyhördhet, och mot att få göra nya upptäckter och erfarenheter tillsammans med er i årsprogrammet.

Hälsningar
Sabina von Olnhausen Orrby

 

Sabinas mail en vecka efter kursen:

”Jag är så tacksam för erfarenheten som de 4 dagarna med er gav. Min rygg och höft är fortfarande så mycket bättre, och när det dippar så hjälper det att ta tillbaka hälsan med alla tips från er om hållning, gravitation, stortåtrampdynor, röra sig från core etc. Jag har traskat runt på stan med min gamla sedvanliga speed och det är rätt länge sen nu att det var möjligt. I kväll har jag dansat 5 rytmer i närmare 2 timmar. En härligt kropp- och själbefriande upplevelse, och benen höll.”

 

Visst är det helt fantastisk vad som kan vara möjligt med lite Qigong
Vill du upptäcka vad Qigong kan vara för dig? Titta in på vår hemsida för inspiration till förnyelse, läkning och utveckling! www.qigongakademien.com

 

Kärlek
Gunnar & Christina
P.S. Bra start på din egen läkning och utveckling är att du är med oss på grundutbildningen till Qigonglärare den 2 – 5 maj!
Har du redan varit med på en grundutbildning så finns årsprogrammen för dig:)

 

 

Qigong Akademien
Blogg: www.qigongakademien.se
info@qigongakademien.com
www.qigongakademien.com

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |