Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Skydda dig själv mot negativ energi

Ta hand om din egen grundenergi

Det viktigaste du kan göra för att skydda dig mot negativa människor och negativa miljöer är att du tat hand om din egen grundenergi. När du är utvilad och när du mår bra i kroppen och själen så är ditt emotionella ”immunförsvar” på topp och du blir inte så lätt påverkad av negativa yttre företeelser.

När kroppen och när din själ

För att du ska kunna må bra i kroppen och själen så behöver kroppen näring och rörelse. Så lite som 15 minuter om dagen av träning kan göra underverk för ditt fysiska och känslomässiga välbefinnande.

Och…

Vad du när ditt medvetande med spelar en enorm roll för hur du mår i kroppen, i dina känslor och i din själ och i förlängningen hur väl du kan hantera negativa människor och miljöer.

 

Vi själva lyssnar ofta på föreläsningar för att få inspiration och ny energi

TED är perfekt för oss. Mängder av olika föredrag inom alla tänkbara områden med föreläsare i världsklass. Många föredrag kan dessutom fås med undertext på svenska! Det bästa av allt är att inget föredrag är längre än ca 20 minuter! Om du vill bli inspirerad, nära din själ och ge dig själv en ”vaccinering” mot negativitet: http://www.ted.com

 

Mycket kärlek och Qi

Gunnar & Christina

P.S. Qi-healingdagen nu på lördag den 10 januari är ett perfekt tillfälle att bygga upp ett skydd mot negativ energi. Skicka oss ett mail och berätta att du vill vara med. info@qigongakademien.comKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |