Qigong Akademien : Lev mer från hjärtat

Kärlek, vänlighet och medkänsla

Ljud är en central del av vår Qigongträning. För att få djupare förståelse och fler perspektiv om möjligheterna som läkande ljud kan erbjuda, deltar vi i en ljudterapeut utbildning i USA.

Som det ofta är, så överraskar existensen med djupa insikter när man minst anar det. I fredags efter det att utbildningsveckan var klar, besökte vi Rubin, ett litet underbart konstmuseum i New York som fokuserar på konst ifrån Himalaya. Där hade vi turen att träffa Nitin Ron, som är en volontär-guide på museet.

Nitin_Ron_INK2012_S3T5_853x480

Nitin är en av de mest intressanta människor som vi har haft förmånen att träffa. En enormt kärleksfull, kunnig och inspirerande livsguide och läkare i ordets rätta betydelse (Niten är läkare som arbetar med förtidigt födda barn).

Konstvisnings timmen med Niten sammanfattade och påminde elegant vad Qigong och ljudhealing djupast handlar om — kärlek, vänlighet och medkänsla 🙂

Ett (i våra ögon lysande) föredrag med Niten: https://www.youtube.com/watch?v=PjgsreLQRPw

Kärlek
Gunnar & Christina
P.S. Vill du fylla på med mer kärlek? Vi har platser kvar till ”Metoden för Kropp och Medvetande”  och du är mycket välkommen att vara med oss för fyra sköna inspirationsdagar med massor av härlig Qigong!

Få ordning på alla dina leder med en härlig sommar kurs i Qigong den 7 – 10 juli

 

 

 Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss: E-mail |